Kwaliteits HD beeldmateriaal ten behoeve van reclame of voorlichtingsdoeleinden voor uw onderneming of instantie

Ruim 80% van alle reclame wordt tegenwoordig bekeken op social media zoals Facebook, Instagram en Youtube. Wil je dat jou advertentie opvalt? Dan heb je content nodig die de aandacht van jou doelgroep vanaf het eerste moment pakt. Dit lukt niet meer met enkel een tekst en een foto. Videobeelden die spreken met passende muziek zijn vandaag de dag de standaard om klanten te lokken. Samen met jou kijken we naar de visueel sterke items van het onderwerp om zo altijd samen tot het beste resultaat te komen.

Retail en speciaalzaak


Uw winkel in de kijker spelen met een impressie van de ligging vanuit de lucht, een klant die naar binnen loopt, een globaal overzicht van de winkel en het assortiment, het zoeken van een kledingstuk, nieuwe gadget of bouwmaterialen, opgevolgd door een advies en het vriendelijk helpen aan de kassa. Dit is waar de meeste shoppers op af gaan komen. Een goede eerste indruk is in de winkel als het druk is vaak moeilijk maar op social media met de juiste beelden heeft men deze indruk al gehad en zal men eerder tot het daadwerkelijk aankopen overgaan bij een bezoek.

Vastgoed


Als het gaat om vastgoed zorgen wij voor een digitale belevenis door gebruik te maken van drone-beelden voor buiten en een videorondleiding voor binnen afgemonteerd in een vlotte maar sprekende videopresentatie. In plaats van door foto's te scrollen krijgt de aspirant-koper een moderne presentatie met een heel ander perspectief van de woning dan met enkel foto's.

Fashion


Outdoor shoots op indrukwekkende locatie's met videobeelden vanuit de meeste uiteenlopende oogpunten. Helemaal speciaal zijn drone beelden met diverse effecten en mogelijkheden die als aanvulling op het klassieke filmen tot een verbluffend eindresultaat zullen leiden. Elke hoek van de kleding wordt zo op een unieke en moderne wijze geshowed.

Overigen


Wel interesse in uniek beeldmateriaal maar niet specifiek genoemd. Geen probleem. Wij doen ons best om het maximale uit ieder project te halen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek zodat we jou wensen met onze mogelijkheden kunnen afstemmen.

Horeca


Het tappen van een vers pintje, vrienden die het glas heffen, een ober die een bestelling opneemt, een heerlijke maaltijd aan tafel geserveerd, een ruim (drone)zicht over de omgeving, een gezellig buitenterras. Onderwerpen die spreken voor een mooie en gezellige horeca onderneming welke wij perfect op beeld vast kunnen leggen om meer klanten naar uw zaak te lokken.

Scholen


Een vlucht over de gebouwen en speelpleinen, een indruk geven van de klaslokalen, een interview over de werking in de klassen met een leerkracht, een stukje les op beeld de overige faciliteiten van de school zoals een eetzaal/aula of sporthal/turnzaal. Maar ook het vastleggen van speciale activiteiten vanop het land en vanuit de lucht behoort tot onze mogelijkheden.

Verenigingen


Meer leden werven of je sponsoren extra in de kijker zetten. Door het filmen van activiteiten, trainingen, wedstrijden en nevenactiviteiten wordt jouw vereninging vol actie op beeld gezet. Hierdoor krijgen mogelijk geinteresseerden een kijkje van wat de club of vereniging te beiden heeft. Zeker als dit buitenactiviteiten betreft, wat het filmen met een drone mogelijk maakt.

Overheden en gemeenten


Mooie beelden van de meeste interessante locaties en gebouwen van de stad of het dorp. Luchtfoto's om situaties duidelijk aan te geven of om vorderingen tijdens projecten aan wegen of gebouwen op unieke wijze weer te geven. Hiervoor maken we voor 90% gebruik van drone-beelden met ondersteuning van enkele normale camerabeelden. Interviews over projecten en met mensen uit de omgeving worden met mooie afwisselende beelden weergegeven zodat de inwoners een helder beeld krijgen over de stand van zaken en enthousiast worden over het resultaat.